Vocea cartierului

Întâlnirile din cartiere "Față în față cu primarul" devin "Vocea Cartierului". Ne dorim menținerea comunicării directe între cetățeni și primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, pe teme comunitare din cartiere. Cum poți fi "Vocea Cartierului":

  1. Ne transmiți opinia ta cu privire la teme importante din cartierul tău.
  2. Opinia ta va fi preluată de către Compartimentul Relații și Inovare Comunitară și va fi transmisă direct primarului și responsabililor din aparatul Primăriei.
  3. În fiecare joi, de la ora 19.00, în Jurnalului Primarului, pe pagina de Facebook a primarului Allen Coliban, unde va face o sinteză a celor mai importante propuneri și probleme ridicare de cetățeni și va oferi potențiale soluții pentru cartierul tău.

Accesează aici vocea cartierului tău:

Vocea cartierului debutează cu patru cartiere în care nu au avut loc întâlniri față în față. Urmează să apară în această listă toate cartierele din municipiul Brașov.

Vocea cartierului: În fiecare joi, de la ora 19.00, în Jurnalului Primarului, pe pagina de Facebook a primarului Allen Coliban, unde va face o sinteză a celor mai importante propuneri și probleme ridicare de cetățeni și va oferi potențiale soluții pentru cartierul tău.