Știri pe larg

Municipalitatea îi onorează pe sportivii de succes din Brașov

joi, 19 ian. 2023 / Știri

Brașovenii sunt invitați să nominalizeze sportivii cu performanțe deosebite. Ei vor primi o plachetă în cadru festiv, la prima ședință ordinară de Consiliu Local din acest an

Pentru a le recunoaște meritele, municipalitatea intenționează să le ofere simbolic o plachetă sportivilor brașoveni care s-au remarcat prin rezultatele lor din 2022. Placheta va fi înmânată în cadrul primei ședințe de Consiliu Local din acest an, pe 31 ianuarie.

„Dragi brașoveni, vă invit ca până pe 29 ianuarie să faceți nominalizări pentru distincțiile privind performanța și excelența în sport pentru anul 2022. Dacă știți, dacă aveți cunoștință de brașoveni care au obținut premii la nivel internațional sau național sau rezultate de excepție, vă rog să completați formularul, astfel încât să onorăm aceste rezultate cu o plachetă oferită în ședința de Consiliu Local din data de 31 ianuarie. Vă mulțumesc! Acesta este primul pas spre o gală a sportului brașovean, ce îmi doresc să fie organizată an de an”, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului.

Este eligibil orice sportiv brașovean, indiferent dacă este sau nu afiliat unui club sportiv. Performanțele celor nominalizați vor primi astfel aprecierea meritată din partea comunității.

Plachetele vor fi înmânate în prima ședință de Consiliu Local sportivilor și echipelor cu rezultate deosebite în ultimul an, pe baza propunerilor primite. În plus, în proiectul de buget pentru 2023, consilierilor li se va propune spre aprobare și organizarea unei Gale a Sportului Brașovean, care să devină apoi o tradiție anuală.

Primăria Municipiului Brașov vă invită ca până în 29 ianuarie să-i nominalizați pe sportivii brașoveni care au obținut premii la nivel național, internațional sau alte rezultate de excepție. Formularul de propuneri este aici.